Χαρτζιλίκι ακόμα σε μετρητά;

Μάθε στα παιδιά σου να διαχειρίζονται τα χρήματά τους υπεύθυνα με το Woli!

Έρευνες αποδεικνύουν πως τα παιδιά μπορούν να εκπαιδευτούν στη σωστή διαχείριση χρημάτων από πολύ μικρές ηλικίες. Σε αυτή τη βάση, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους νέες ψηφιακές υπηρεσίες σχεδιασμένες γύρω από τα παιδιά, με γνώμονα την ανάπτυξη αυτής της δεξιότητας. Μια τέτοια υπηρεσία είναι το Woli. To Woli είναι μια ελληνική νεοφυής εταιρεία που στοχεύει στην οικονομική εκπαίδευση των παιδιών μέσα από μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία. Αποτελεί το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι και προπληρωμένη Mastercard, σχεδιασμένα αμιγώς για τις ανάγκες παιδιών και εφήβων από 10 έως 18 ετών.

Μέσω του Woli app, οι γονείς αυτοματοποιούν το χαρτζιλίκι, θέτουν όρια δαπανών, λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ορίζουν εργασίες με ανταμοιβή, ώστε να διδάξουν πρακτικά στα παιδιά τι σημαίνει να αμείβονται για την εργασία τους.

Από την άλλη, τα παιδιά αποκτούν πρόσβαση στον πρώτο τους ψηφιακό λογαριασμό, όπου διαχειρίζονται το χαρτζιλίκι τους, ελέγχουν τα έξοδά τους, ολοκληρώνουν εργασίες και ορίζουν στόχους αποταμίευσης. Σύντομα, θα είναι διαθέσιμη εντός του Woli και μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων μέσω των οποίων θα μπορούν να χτίσουν τις βασικές γνώσεις οικονομικών, καθώς και μοναδικές προσφορές για παιδικά brands, όπως e-coupons για online games.

Η πολύχρωμη Woli Mastercard παρέχει μια πολύ ασφαλή εμπειρία πληρωμών, τόσο σε φυσικά σημεία όσο και online, δεδομένου ότι δεν γίνεται δεκτή σε εμπόρους μη φιλικούς προς παιδιά, όπως π.χ. οι στοιχηματικές εταιρείες.

Η Woli πληροί όλα τα επίπεδα ασφαλείας σύμφωνα με τους κανονισμούς και είναι αδειοδοτημένη να παρέχει την υπηρεσία της στην Ευρωπαϊκή αγορά. Επίσης, έχει διακριθεί τόσο από τη Mastercard όσο και από τη VISA ως μία από τις ανερχόμενες startups στη ΝΑ Ευρώπη ενώ είναι και μέλος του Ελληνικού μητρώου startups, Elevate Greece.

Το Woli δίνει διαφορετικές δυνατότητες στους γονείς και τα παιδιά, με σκοπό οι νέοι να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και ευθύνη σωστής διαχείρισης των οικονομικών τους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον – και με το κατάλληλο επίπεδο διαχείρισης που επιλέγει ο κάθε γονέας!

Το Woli είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά για iOS και Android και παρέχεται χωρίς συνδρομή για όλο το 2021, ενώ όποιος κάνει εγγραφή μέχρι 31 Οκτωβρίου θα μπορεί να παραλάβει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και την πολύχρωμη Woli Mastercard για το παιδί του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *