Διαγωνισμός Vtech [ΕΛΗΞΕ]

.

H Vtech και το dadsrules.gr σας χαρίζουν 2 μοναδικά παιχνίδια για παιδιά από 18 μηνών και άνω καθώς και για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

.

Απλά κάντε @tag τους φίλους σας στο σχετικό Facebook ή/και Instagram post, γράψτε ποιο παιχνίδι θέλετε & μπείτε στην κλήρωση! Ο διαγωνισμός θα τρέξει έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

TYXEΡΟΙ (26/6): Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.
Οι νικητές είναι: Xristina Xalkiopoulou η οποία κερδίζει το Kidzoom smartwatch και η Fenia Tsavdari η οποία κερδίζει το BlaBla Blocks.

BlaBla Blocks Οι περιπέτειες ενός Ελέφαντα: Μία νέα εμπειρία μάθησης και παιχνιδιού ξεκινά με τα διαδραστικά τουβλάκια BlaBla Blocks!!! 10 εκπαιδευτικά Blocks διπλής όψης που αναγνωρίζονται από το διαδραστικό «Σούπερ Block» θα μάθουν στο παιδί τα ζώα, τα χρώματα, τα έντομα και τη φύση! Επιπλέον 10 εικονογραφημένα και χρωματιστά Blocks θα βοηθήσουν το παιδί στην κατασκευή του ελέφαντα. Παράλληλα πλήθος πιθανών συνδυασμών δίνει ελευθερία στη φαντασία του προτρέποντάς το να δημιουργεί. Επιπρόσθετα τα 2 ηλεκτρονικά φωτεινά κουμπιά του «Σούπερ Block» ενεργοποιούν 140+ χαρούμενα τραγούδια, διασκεδαστικές μελωδίες και φράσεις ενώ ενθαρρύνουν το παιδί σας να μάθει και να δημιουργήσει. Η απόλυτη μαγεία!!!

Kidizoom Smart Watch DX Camouflage: To Kidizoom Smart Watch DX είναι το επόμενο έξυπνο ρολόι μόνο για παιδιά! Αυτό το ανθεκτικό και πολυλειτουργικό έξυπνο ρολόι διαθέτει κάμερα για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, πάνω από 50 διαφορετικά ψηφιακά και αναλογικά ρολόγια 3D και 8 υπέροχα παιχνίδια. Συνδεθείτε στο “Learning Lodge” και κάντε λήψη περισσότερων εφαρμογών και παιχνιδιών! Προσθέστε διασκεδαστικά εφέ, πλαίσια και φίλτρα στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Οι δραστηριότητες Pedometer και Action Challenge χρησιμοποιούν τον αισθητήρα κίνησης. Η δραστηριότητα Master Time βοηθά τα παιδιά να μάθουν να λένε την ώρα! Υπάρχει επίσης μια αριθμομηχανή, ημερολόγιο, ξυπνητήρι, χρονόμετρο, λειτουργία φωνητικής εγγραφής και πολλά άλλα!

Η Vtech είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών προϊόντων εκμάθησης καθώς και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο συσκευών σταθερής τηλεφωνίας. Αναφορικά με την κατηγορία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών τα προϊόντα της VTech ξεκινούν από τη βρεφική ηλικία και επεκτείνονται στην προσχολική και παιδική ηλικία ακολουθώντας όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού.

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε:

 • Κάνοντας @tag τους φίλους σας στο facebook post στο facebook.com/dadsrules ή/και στο instagram post στο instagram.com/dadsrulesgr και γράφοντας ως comment ποιο από τα δύο παιχνίδια θέλει: “KIDIZOMM Smart Watch DX Camouflage” ή “BlaBla Blocks Οι περιπέτειες ενός Ελέφαντα”.
 • Προϋπόθεση είναι να έχει κάνει like τη σελίδα www.facebook.com/dadsrules/

Όροι & Πληροφορίες συμμετοχής:

 1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 και λήγει την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στις 00.00.
 2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόλις λήξει ο διαγωνισμός και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα.
 3. Θα προκύψουν δύο (2) νικητές. Ο κάθε νικητής κερδίζει ένα (1) τεμάχιο του παιχνιδιού που θα έχει επιλέξει: “KIDIZOMM Smart Watch DX Camouflage” ή “BlaBla Blocks Οι περιπέτειες ενός Ελέφαντα”
 4. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με μήνυμα στο inbox στο profile του στο facebook ή σε σχετική ανάρτηση στο facebook (www.facebook.com/dadsrules).
 5. Για την παραλαβή του δώρου ο νικητής θα πρέπει να δηλώσει διεύθυνση αποστολής και το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη και υο δώρο θα σταλεί ηλεκτρονικά από την εταιρία Vtech
 6. Εάν ο νικητής δεν απαντήσει εντός 5 ημερών τότε το δώρο μεταβιβάζεται στον α’ επιλαχόντα με τους ίδιους όρους ενημέρωσης και αποστολής.
 7. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα
 8. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρία Desyllas Games και στην ιστοσελίδα dadsrules.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.
 9. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, όπως περιγράφεται στο «Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό».
 10. Η ιστοσελίδα dadsrules.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Καλή επιτυχία!!


Ακολουθήστε το DadsRules στο Instagram:

inst-dr2

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *