To beach party

Η έννοια και η φιλοσοφία του beach party είναι συνυφασμένη άμεσα με το καλοκαίρι , την ανεμελιά, τις μπίρες, την καλή παρέα και τελευταία μας ενδιαφέρει η μουσική! Και προφανώς γίνεται σε ένα γαμάτο μέρος, δίπλα στην παραλία χωρίς πολυτέλειες.

Έχοντας ακούσει για το beach party στην Αγία Αννα, αποφασίσαμε να κάνουμε την εξόρμηση σε ένα από τα καλύτερα campings στην Ελλάδα και να ζήσουμε το πρώτο μας beach party. Συνεπώς η λίστα με τα πρώτα συνεχίζεται και μετά από τα αεροπλάνα, καλοκαίρια, ταξίδια με πλοία, συνεχίζεται με ένα party στην παραλία.

Ξεπερνώντας το σκόπελο που λέγεται στροφές, σταμάτα για εμετό, σταμάτα για κατούριμα, σταμάτα για φωτογραφία, σταμάτα χωρίς λόγο… φτάνεις στην περιβόητη παραλία της Βόρειας Εύβοιας η οποία είχε κατακλειστεί από campers είτε σε σκηνές είτε σε Yurt, είτε εάν δεν είστε πολύ του χώματος σε Cabanas. Εμείς επιλέξαμε να μείνουμε στο ενδιάμεσο σε χώμα και πολυτέλεια, την τέντα Yurt, καθώς και θέλαμε να ζήσουμε τα ημαγεία του camping αλλά χωρίς να «ταλαιπωρηθούμε» με τη σκηνή. Το Yurt είναι μια Παραδοσιακή σκηνή των νομάδων της Μογγολίας που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες, φτιαγμένο από ξύλινο σκελετό ή σκελετό από λυγαριά ντυμένο με μόνωση από μαλλί και εξωτερικό καμβά.

Ο Γιάννης λατρεύει τη σκηνή και την διαμονή εκεί έξω, όμως η Χριστίνα ακόμα δεν πολυγουστάρει την εναλλακτικότητα. Οπότε η επιλογή της ενδιάμεσης λύσης τους δημιούργησε τρομερή διάθεση για παιχνίδι και χαλαρότητας. Παράλληλα με την προσαρμογή μας στη τέντα, οι συναυλίες ήταν σε εξέλιξη. Μεγάλα (αλλά και μικρά) ονόματα ήταν εκεί για να θυμηθούμε τα παλιά αλλά και για να διασκεδάσουμε. Αποκορύφωμα, για το Γιάννη ήταν η Ρένα Μόρφη των Imam Baildi, για την Χριστίνα οτιδήποτε είχε έντονη μουσική και για εμάς η «τελευταία συναυλία» των Πυξ Λαξ.

Εκτός από την μουσική και τις συναυλίες, οι τρεις διαφορετικές πισίνες στις οποίες λιώσαμε καθώς η παραλία είχε λίγο κυματάκι παραπάνω, η δροσιά το βραδάκι και το νόστιμο σχεδόν σπιτικό φαγητό δημιουργήσαν τις τέλειες προδιαγραφές για περάσουμε ένα τέλειο οικογενειακομουσικοεναλλακτικό Παρασκευοσαββατοκύριακο και να μείνει πίσω η γκρίνια…

Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό που θέλουν τα παιδιά εκτός από αγάπη, είναι ανεμελιά και παιχνίδι. Και όσο μπορούμε θα πρέπει να τα προσφέρουμε απλόχερα προσπαθώντας παράλληλα να τα εκπαιδεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Ακολουθήστε το DadsRules στο Instagram:

inst-dr2

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.