Μπαμπάς Πρόσφυγας

20Ιουνίου. Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Ελάχιστες ημέρες μετά την γιορτή του πατέρα μία ακόμη παγκόσμια ημέρα έρχεται να μας θυμίσει την αξία της ελευθερίας, της ζωής και της δύναμης για επιβίωση: Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Έχουμε επιλέξει τις 10 πιο συγκλονιστικές από τις χιλιάδες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με μπαμπάδες που προσπαθούν να
επιζήσουν! Προσπαθούν να προσφέρουν στα παιδιά τους μία καλύτερη ζωή, μία ελεύθερη ζωή χωρίς πολέμους! Μπαμπάδες που αγνοείται η τύχη τους. Μπαμπάδες που ίσως θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν σκεφτόμαστε βλακείες και ανούσια πράγματα..

Ακολουθήστε το DadsRules στο Instagram:

inst-dr2

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *