Μακρυά… κοντά!

Συναρπαστική εμπειρία διασύνδεσης με την Creative Live! Cam

Είναι πολλές φορές που η απόσταση μας κρατάει μακρυά από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, τα παιδιά μας. Ευτυχώς πλέον η Creative, καινοτόμος εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας, μας παρουσιάζει τις νέες IP CAMS. Η Creative Live! Cam IP Smart HD, συνδυάζει εξαιρετικές δυνατότητες διασύνδεσης και ασφάλειας με την πιο προσιτή τιμή!

creative-3Η Creative Live! Cam IP Smart HD – με κόστος κάτω των 75ευρώ – μας ενημερώνει στο τηλέφωνό σας 24/7, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε και μας βοηθά να είμαστε Live μαζί με την οικογένειά μας. Με ειδικούς αισθητήρες μας ειδοποιεί όποτε ακούει ή νιώθει κάτι και μας δίνει μοναδική εικόνα υψηλής ποιότητας και φυσικά στο σκοτάδι χάρη στο night vision. Επίσης η 110° wide angle οπτική μας χαρίζει μοναδική εμπειρία έμμεσης επικοινωνίας.

Και εάν ρωτάτε εάν είναι ριψοκίνδυνο να έχω μία Ip κάμερα στο χώρο μου κτλ κτλ, σας ενημερώνει ότι είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Είμαστε “εκεί” σε κάθε στιγμή τους, όσο μακριά και αν είστε και σ αυτό βοηθάει και η αμφίδρομη επικοινωνία μέσω 2-way audio συστήματος.

creative-1

H εφαρμογή Creative Live!Cam IP Smart HD app είναι διαθέσιμοι και στο Google Play Android store και στο App store και η εγκατάστασή της είναι εύκολη και απλή, όπως θα δείτε και παρακάτω:

inst-dr2

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.