Ωδή στην πάνα

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η πάνα, ναι, η κλασική και αγαπημένη μας πάνα θα μπορούσε να με απασχολήσει τόσο μα τόσο πολύ. Η αρχή έγινε με την ανατομία αυτής και τώρα η συνέχεια με τις εναλλακτικές χρήσεις της.

dads diapers

Πρόσφατα έπεσε στα μάτια μου ότι η πάνα χρησιμεύει και στα φυτά αλλά και άλλοι συνάδελφοι dad bloggers το πήγαν ακόμα πιο μακριά και βρήκαν και άλλες χρήσης της. Σε κάθε περίπτωση η ευρύτερη αγορά της πάνας είναι χρυσωρυχείο για πολλές εταιρίες γιατί πάντα μα πάντα θα γεννιούνται παιδιά και πάντα μα πάντα θα αλλάζουμε πάνες όσο καινοτόμες ιδέες και εάν βγουν..

Απολαύστε τις εναλλακτικές χρήσεις..

diaper

inst-dr2

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *