Στήριξε την εγκυμοσύνη

Μπορεί η εγκυμοσύνη και η γέννα να είναι «γυναικεία υπόθεση», όμως και ο μέλλων μπαμπάς μπορεί να βοηθήσει και να το βιώσει μαζί της.

1.Ακούστε τους προβληματισμούς της, μοιραστείτε τους δικούς σας, και μιλήστε για τα θέματα που θα προκύψουν με τον ερχομό του μωρού. Θέματα που σας απασχολούν όσο λογικά ή παράλογα είναι, συζητήστε με τη σύντροφό σας γι αυτή τη νέα αλλαγή.

2.Βοηθήστε στις δουλειές του σπιτιού.

3.Πακετάρετε τη τσάντα του νοσοκομείου. Φτιάξτε την από πριν ώστε να μην τρέχετε τελευταία στιγμή και να προσπαθείτε να θυμηθείτε τι να πάρετε πάνω στον πανικό που θα επικρατεί εκείνη την ώρα.

4.Κανονίστε έτσι τη δουλειά σας ώστε τις πρώτες ημέρες με το νεογέννητο να είστε σπίτι. Να βοηθήσετε τη μαμά και φυσικά, να γνωρίσετε το μωρό σας.

5.Ενημερωθείτε για θέματα σχετικά με την εγκυμοσύνη ώστε να έχετε γνώση πάνω σε θέματα που θα προκύψουν.

Ακολουθήστε το DadsRules στο Instagram:

inst-dr2

Σχετικά άρθρα:
Οι δικοί μου 9 μήνες
Και ξαφνικά!
Τα πρώτα δευτερόλεπτα

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.