‘Ροζ έρωτας

Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία αυτού του Blog, οφείλεται αποκλειστικά στο Γιάννη. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά γονιός, θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι τρώς ένα χαστούκι αγάπης που δεν το έχεις φάει ούτε με τη γυναίκα σου! Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αγαπήσω περισσότερο, να νιώσω περισσότερα συναισθήματα απ όλα αυτά που ένιωσα για το Γιάννη. Μέχρι τη στιγμή που ήρθε η Χριστίνα-Ιφιγένεια. Και αντί για γίνει 50-50, έγινε 100-100. Δεν ξέρω πως…, αλλά έγινε!

Τους πρώτους μήνες που ήρθε η Χριστίνα, κάπως… κάτι δεν μου πήγαινε καλά! Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι θα έπρεπε να μοιραστώ ανάμεσα στα δύο παιδιά. Ίσως μπορεί να «φταίει» ότι ο Γιάννης ήταν ο πρώτος των πρώτων… και ξέρετε τι γίνεται με τα ξεπαρθενιάσματα!. Ίσως μπορεί να «φταίει» ότι είχα περισσότερες αντοχές και όρεξη. Ίσως ότι η Χριστίνα-Ιφιγένεια ήταν μακράν πιο γκρινιάρα και πιο απαιτητική από το Γιάννη. Μπήκε με τσαμπουκά και διεκδίκησε τα αυτονόητα.. Αγάπη και φροντίδα. Αυτός ο γυναικείος τσαμπουκάς ίσως λειτούργησε αμυντικά και δεν ήθελα να το δεχτώ.

Όμως, αυτός ο γυναικείος τσαμπουκάς λειτούργησε και ως φάρμακο στα νεύρα και την ένταση που είχα. Αυτός ο τσαμπουκάς με το χαμόγελο κέρδισε! Με τον μαγικό της τρόπο διεκδίκησε, έκανε αισθητή την παρουσία της, πλάγιασε το Γιάννη όταν έπρεπε και κάπως έτσι επιβίωσε και ήρθε για να μείνει! Το βλέμμα της, το νάζι της, τα μάτια της, οι χυλόπιτες όταν της ζητάω μία αγκαλιά, τα θέλω της, ξαφνικά με έκανε να την θέλω ακόμα περισσότερο. Να την αναζητώ, να μου λείπει… εξίσου όσο ο Γιάννης! (όλα τα συγκρίνω με το Γιάννη ή μου φαίνεται;;)

Και ακριβώς τρία χρόνια από τη γέννησή της μ’ έχει κάνει να την ερωτευτώ. Με έχει κάνει να δω τη ζωή και από το ροζ συννεφάκι που βρίσκεται μέσα μας και ενεργοποιήθηκε!

Από εκείνη τη μέρα στο μαιευτήριο και την πρώτη της σοβαρή ασθένεια, έως την άποψή της για το ντύσιμο και τις βουτιές στο κολυμβητήριο, καθημερινά, κάθε λεπτό, με κάθε μέσο, με κάνει να θέλω και άλλο.. ροζ… 🙂

Χρόνια σου πολλά!

Ακολουθήστε το DadsRules στο Instagram:

inst-dr2

Διαβάστε επίσης:

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.