Ποιοι είμαστε

Το dadsrules είναι μία εναλλακτική ιδέα για νέους μπαμπάδες (και όχι μόνο) η οποία φιλοδοξεί να παρέχει σε όλους μία διαφορετική – νεανική – ματιά στην πατρότητα! Μέσω βιωματικών άρθρων η πληροφόρηση είναι αντικειμενική και αληθινή με στόχο τη ψυχαγωγία αλλά και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Προφανώς και όλες οι απόψεις είναι προσωπικές!

Όποιος από τους χρήστες του site επιθυμεί να συνεργαστεί με το dadsrules, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να γίνει μέλος της παρέας!

Το dadsrules είναι:

efremidisΚωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον Γιάννη (μου) ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, αποφάσισα  – Φεβρουάριος 2014 – να δημιουργήσω αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σεi άλλους μπαμπάδες. Το 2016 η Χριστίνα-Ιφιγένεια μπήκε στη ζωή μας και φυσικά και αυτή μας κάνει ότι θέλει!

margieΜάρτζη Ανυφαντάκη

Μαμά της Ιόλης! Όχι από τις κλασσικές μαμάδες.. αλλά από αυτές που δεν μαγειρεύουν! Τα απογεύματα μου είναι γεμάτα βόλτες και δραστηριότητες με την Ιόλη ενώ τα πρωινά αφιερώνομαι στο “άλλο μου παιδάκι” το www.teleioparty.gr και πλέον το www.teleioplayroom.gr.

[team/]

Comments are closed.