Μπαμπά θέλω…

Μεγαλώνοντας ένα παιδί διαπιστώνεις ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο και όλα γίνονται. Όλα όμως! Όσο πιο μικρό είναι, τόσο πιο τρελά πράγματα θέλει. Ή μάλλον απαιτεί. Και φυσικά λίγο η γκρίνια του λίγο η αδυναμία μας, γίνεται το δικό του.

19607429_SA

Από τον γιο μου, που θέλει μα παίξει με τα κουμπάκια του Home cinema έστω και 10λεπτά την ημέρα μέχρι τον γιο του Ron Fugelseth που θέλησε να στείλει τον Τόμας το τρενάκι στο διάστημα, όλα παιδιά έχουν δικαίωμα στα θέλω τους. Και εμείς ως χαζομπαμπάδες προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα θέλω του.

Έτσι λοιπόν, πριν δύο χρόνια ο γιος του #stardad μας, Ron Fugelseth ζήτησε από τον μπαμπά του ότι θέλει να στείλει τον Τόμας το τρενάκι στο διάστημα. Στην περίπτωση αυτή πιστεύω ότι ο μπαμπάς ήθελε περισσότερο απ ότι ο γιος αλλά δεν πειράζει..

toy-train-in-space-3

Στο παρακάτω Video, δείτε πως ο Τόμας έφτασε στο διάστημα..

Το video “Toy Train in Space” έχει πάνω από 4.5 εκατομμύρια views στο YouTube και φυσικά ο μπαμπάς έγινε πρότυπο!

Πεταει, πεταει ο #tomasthetrain ?? #dadsrules #fatherandson

A photo posted by Dadsrules (@dadsrulesgr) on

ΥΓ: Προτιμώ να πληρώνω τρενάκια και να τα στέλνω στο διάστημα, παρά home cinema 🙂

inst-dr2

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *