Μένουμε Σπίτι

Τί μας έμελλε να πάθουμε…

Από εκεί που προετοιμαζόμασταν για ταξίδια σε εξωτερικά και εσωτερικά, να κλειστούμε σπίτι και να κοιτάμε τους 4 τοίχους!

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι εντελώς πρωτόγνωρη για όλους μας. Πότε δεν είχαν κλείσει σχολεία για ένα ιό ή για κάποια άλλη αφορμή τόσες πολλές ημέρες. Έκλειναν μόνο για 5 πόντους χιόνι και για λίγο βροχή. Ποτέ δεν είχε χρειαστεί να δουλέψουμε από το σπίτι ή να κανονίζουμε βάρδιες ποιος θα δουλέψει και ποιος θα πάρει άδεια. Όπως και ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι τα dettol θα γίνουν ανάρπαστα.

Επίσης μία μεγάλη αλήθεια είναι ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι. Όχι για εμάς αλλά για τις ευπαθείς ομάδες, στις οποίες είναι και οι παππουδογιαγιάδες… Άρα όπως είπε και ο Πρωθυπουργός έχουμε κυρίως ατομική ευθύνη.

Αλήθεια είναι ακόμη, ότι όσο πιο μεγάλα είναι τα παιδιά, τόσο πιο δύσκολα κλείνονται μέσα. Αντιθέτως τα μικρά είναι πιο εύκολο να κάτσουν και να κάνουν διάφορα πραγματάκια. Να τους ξεγελάσεις με μπαρούφες αλλά και θέματα ουσίας.

Με αφορμή όλα αυτά, οι Πρόσκοποι, δημιούργησαν μία σειρά από ιδέες και δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους για το σπίτι.. Η μεγαλύτερη κίνηση για νέους, μας προτείνουν πώς να περάσουν οι μέρες (και οι νύχτες):

Ακολουθήστε το DadsRules στο Instagram:

inst-dr2

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.