Διαγωνισμός Santa Claus Kingdom [ΕΛΗΞΕ]

To Santa Claus Kingdom και το dadsrules.gr σας χαρίζουν 2 οικογενειακά All Day Pass για το μεγαλύτερο κλειστό χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας.

santa2

Το Santa Claus Kingdom είναι το μεγαλύτερο, κλειστό, Χριστουγεννιάτικο, θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
Φιλοξενείται για 5η συνεχή χρονιά στον Εκθεσιακό χώρο του ΜΕΚ Παιανίας και μας μεταφέρει στο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο Παγωμένο Βασίλειο.

Εκεί θα συναντήσουμε: 40 Μοναδικά Παιχνίδια, Παραμυθένια – Μαγική θεματοποίηση,  Παραστάσεις,  Καλλιτεχνικά Εργαστήρια, Happenings, Χριστουγεννιάτικη Αγορά, Καταστήματα εστίασης και φυσικά τον χιονάνθρωπο Frodi, την επίσημη μασκότ του Πάρκου!

Φέτος ο Frodi μας μεταφέρει στο κόσμο της μαγείας και μαζί με τους φίλους του θα προσπαθήσουν να σώσουν τα Χριστούγεννα και την Πριγκίπισσα Αμέλια από τον πονηρό μάγο Lockey! Θα τα καταφέρουν;

To Santa Claus Kingdom είναι στεγασμένο, κλιματιζόμενο και παρέχει δωρεάν Parking. Tηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας βάση ευρωπαϊκών κανονισμών. Τα παιχνίδια είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα από τους φορείς T.U.V Hellas και ΕΒΕΤΑΜ

santa1

Μάθε περισσότερα: www.santaclauskingdom.com

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε:

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει μόνο στη σελίδα του DadsRules στο Facebook  (www.facebook.com/dadsrules), απαντώντας σχετικά Posts ως comment στην ερώτηση “τί δώρο θέλετε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης”. Βασική προϋπόθεση είναι να έχει κάνει Like στη σελίδα.

Όροι & Πληροφορίες συμμετοχής:

 1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και λήγει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στις 23.59.
 2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόλις λήξει ο διαγωνισμός και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα.
 3. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας woodbox.
 4. Οι νικητές είναι 2 και άλλοι 2 επιλαχόντες
 5. Ο κάθε ένας από τους νικητές κερδίζει 2 δωρεάν εισόδους για ενήλικες και 2 δωρεάν εισόδους για ανήλικες στο πάρκο Santa Claus Kingdom.
 6. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με μήνυμα στο inbox στο profile του στο facebook και θα ανακοινωθεί σε σχετική ανάρτηση.
 7. Για την παραλαβή των δώρων οι νικητές θα πρέπει να μεταβούν στην reception του Santa Claus Kingdom την ημέρα που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν με την επίδειξη ταυτότητας
 8. Εάν ο νικητής δεν απαντήσει εντός 5 ημερολογιακών ημερών τότε το δώρο μεταβιβάζεται στον α’ επιλαχόντα με τους ίδιους όρους ενημέρωσης και αποστολής.
 9. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα
 10. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρία ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ Α.Ε. και στην ιστοσελίδα dadsrules.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.
 11. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, όπως περιγράφεται στο «Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό».
 12. Η ιστοσελίδα dadsrules.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

Καλή επιτυχία!!!

inst-dr2

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *