Διαγωνισμός Allou! Fun Park! [ΕΛΗΞΕ]

To Kidom του Allou! Fun Park και το dadsrules.gr χαρίζουν σε 5 τυχερούς από 2 Allou! Day Pass για ατελείωτη διασκέδαση στο μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

DSC_6351low08

Ατελείωτες βόλτες με το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά- πολλά ακόμα παιχνίδια. Οι Fouskes, ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom τα περιμένει εντελώς ανανεωμένος με νέα, τεράστια φουσκωτά και φανταστικά νέα παιχνίδια! Για πρώτη φορά ειδικά διαμορφωμένος χώρος με baby φουσκωτά περιμένει τους πιο μικρούς μπόμπιρες ηλικίας έως 3 ετών για να παίζουν με ασφάλεια!
Και φυσικά πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

allou-contest


 

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα Allou! Day Pass:
Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με τον παρακάτω μοναδικό τρόπο:

Κάνοντας follow το@dadsrules.gr στο Instagram

(Όσοι μας ακολουθούν ήδη στο instagram αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση).

Instagram

 

Update 24/3

Οι 5 τυχεροί του διαγωνισμού μας που αναδείχθηκε μετά από κλήρωση είναι οι χρήστες:

1. EKAPITZOGLOU

2. ANNA_FAS

3. NIKOSMITROKOSTAS

4. FPASSION

5. KARELENI

Picture1-allou

οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί για την παραλαβή του δώρου τους! Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθούν κι άλλοι συναρπαστικοί διαγωνισμοί από το dadsrules!

Kidom_Baby Fouskes

Kidom_Fouskes_4

Όροι Διαγωνισμού

 1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και λήγει την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 στις 23.59.
 2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόλις λήξει ο διαγωνισμός και ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα.
 3. Οι νικητές κερδίζουν ο καθένας 2 Allou! Day Pass για δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια του Alou! Fun Park και του Kidom (εξαιρούνται τα συγκρουόμενα, το House of  Fear, το Mirror Forest, τα κερματοφόρα και το 6G)
 4. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox στο profile του στο facebook ή στο instagram και θα ανακοινωθούν σε σχετική ανάρτηση.
 5. Για την παραλαβή των δώρων οι νικητές θα πρέπει να μεταβούν στην reception του Allou! Fun Park την ημέρα που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν με την επίδειξη ταυτότητας.
 6. Χρήση δώρου έως 30 Απριλίου 2015.
 7. Εάν ο νικητής δεν απαντήσει εντός 5ημερών τότε το δώρο μεταβιβάζεται στον α’ επιλαχόντα με τους ίδιους όρους ενημέρωσης και αποστολής.
 8. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα
 9. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΕ και στην ιστοσελίδα dadsrules.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.
 10. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, όπως περιγράφεται στο «Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό».
 11. H εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΕ και η ιστοσελίδα dadsrules.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.
 12. Το Kidom βρίσκεται: Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888

Kαλή επιτυχία!!!

 

Comments

comments

3 Comments

 1. Pingback: Διαγωνισμός του DadsRules.gr με δώρο 10 Allou! Day Pass | MyDiagonismoi.gr

 2. ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

  ALLOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY <3

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ

  EIMA´ΣΤΕ FUN

Comments are closed