Βραχείτε! Κάνει καλό

Όλοι εμείς οι μπαμπάδες έχουμε μία τάση προς την σκανταλιά. Μας αρέσουν οι ζαβολιές και να κάνουμε αταξίες. Μόνοι μας βάζουμε τα όρια, οπότε είναι ένα παιχνίδι που το ελέγχουμε. Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι οι σκανταλιές, μας φέρνουν πιο κοντά με τα παιδιά μας..

raing-2

Μία από τις αταξίες που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε στη βροχή με το παιδί μας. Ειδικά τα πρωτοβρόχια (όπως σήμερα) ενδείκνυνται γιατί δεν έχει πολύ κρύο για να ψηθεί στο πυρετό και μετά θα βγάλει ήλιο, οπότε θα εκτιμήσουμε τη δροσιά της βροχής. Το νερό αρέσει πολύ, ειδικά στα μικρά παιδιά, και έτσι είναι μία αφορμή να παίξουν μαζί του χωρίς να σπαταλήσουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό.

Τις τελευταίες μέρες, έχουν γίνει viral δύο στιγμές μπαμπάδων που σχετίζονται με την βροχή, η κάθε μία για τον δικό της λόγο.

Η πρώτη είναι το παρακάτω βίντεο:

Ο μπαμπάς Don Swift με την κόρη του Harper βρίσκονται στο γκαράζ απολαμβάνοντας την βροχή. Η μικρή εντυπωσιάζεται από την βροχή και ο μπαμπάς την βγάζει για λίγο έξω όπου και οι δύο ξετρελαίνονται: ο ένας με την αντίδραση και η άλλη με την βροχή.

Η δεύτερη είναι μία φωτογραφία με τίτλο: «dad»:

raing-1

Κάπου, κάποιος αποθανάτισε αυτή τη μοναδική στιγμή κατά την οποία ο μπαμπάς προσπαθεί να κρατήσει στεγνό τον γιο του, ενώ παράλληλα ο ίδιος έχει γίνει λούτσα.

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος! Χαβαλές αλλά και προστασία..

Γι αυτό είμαστε μπαμπάδες!!!

Enjoy!

inst-dr2

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *