Αγάπη μου, σκότωσα το παιδί…

Να σου πω από την αρχή ότι δεν ξέρω αν συμπαθώ αυτόν τον «αγάπη μου σκότωσα το παιδί» μπαμπά. Έστω κι αν το έκανε στα ψέματα. Θα σου πω όμως την ιστορία του και θα περιμένω τη δική σου άποψη στα σχόλια. Ο Roman Atwood είναι ένας πολύ γνωστός φαρσέρ και πλέον είναι #stardad. Έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον πλανήτη μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

maxresdefault

Για τους περισσότερους τα βίντεό του είναι ξεκαρδιστικά και δεν είναι τυχαίο ότι έχει 5 εκατομμύρια subscribers στον λογαριασμό του. Σε μερικά από αυτά έχει βάλει να πρωταγωνιστεί ο μεγάλος του γιος, όπως το παρακάτω:

Έχει κάνει φάρσα προσποιούμενος ότι μπαίνει σε τράπεζα για ληστεία, έχει κλέψει βενζίνη από αυτοκίνητα, έχει ντυθεί αρκούδα για να τρομοκρατήσει ανυποψίαστους πολίτες και πολλά ακόμα. Σε πολλές από αυτές τις φάρσες, έχει «συνεργό» και τη σύζυγό του Britney. Αυτή τη φορά όμως ήταν το θύμα του και συνεργός του ο μεγάλος του γιος.

Next month I am turning this room into a giant ball Pitt!! Until then I have my couch 🙂

A photo posted by Roman Atwood (@romanatwood) on Nov 11, 2014 at 1:10pm PST

Ο Roman έντυσε τον μικρότερο γιο του με στολή Spiderman και της τηλεφώνησε να έρθει στο σπίτι. Η ανυποψίαστη μαμά τους βρήκε να παίζουν στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Λίγα λεπτά αργότερα, ο μπαμπάς φαρσέρ «καταλάθος» πετάει το «μικρό» από τον πρώτο στο σαλόνι με αποτέλεσμα η Britney να πάθει σοκ και να αρχίσει να κατεβαίνει τα σκαλιά τρέχοντας για να φτάσει στο γιο της. Εκεί, διαπίστωσε ότι στη θέση του ήταν απλά μια κούκλα.

roman

Όλο αυτό κατέγραψαν φυσικά κάμερες ενώ στο κόλπο ήταν και ο μεγάλος γιος του ζευγαριού. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και φυσικά έγινε viral κάνοντας ρεκόρ «χτυπημάτων»:

Η μαμά της ιστορίας έγινε έξαλλη και με όλο της το δίκιο. Αν δεις την έκφραση που έχει στο πρόσωπό της όταν βγάζει τη μάσκα και βλέπει την κούκλα, καταλαβαίνεις ότι ο Ronan θα κοιμηθεί για αρκετές μέρες στον καναπέ μετά από αυτό…

ronan1

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο είναι όταν κάνει φάρσα σε κάποιον και εκείνος ξεσπά σε γέλια μόλις το καταλάβει. «Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του και στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει μία σειρά ρούχων που ονομάζεται “Smile More” γιατί αυτό πιστεύει ότι χρειάζονται οι άνθρωποι.

Παρακάτω μπορείς να δεις και τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η φάρσα που έκανε στη γυναίκα του:

Και τώρα είναι όλος δικό σου!

inst-dr

Comments

comments

Comments are closed.