#1 Εκεί που δεν το περιμένεις

Μοιραστείτε το...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Ίσως από τις μεγαλύτερες αλήθειες που μου έχει μάθει αυτή η ζωή.

Εκεί που δεν το περίμενα..
έπιασα την πρώτη μου δουλειά, απογοητεύτηκα από ανθρώπους που δεν το φανταζόμουν, έκανα ταξίδια σε μέρη που ούτε τα είχα σκεφτεί, ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα τον άντρα της ζωής μου και έφερα στο κόσμο τον έρωτα της ζωής μου. Από εκείνη τη στιγμή, κατάλαβα το απόλυτα τεκμηριωμένο (πλέον) ρητό όλων των γονιών – όταν γίνεις γονιός θα καταλάβεις.

pickerimage

Πριν από τη συγκλονιστική αυτή στιγμή, αγχωνόμουν για τις παρουσιάσεις στη δουλειά, για το αν θα έχω αρκετά λεφτά για να φύγω Σαββατοκύριακο και για πολλά άλλα μικρά καθημερινά που αν με ρωτήσεις τώρα, ούτε καν περνάνε από το μυαλό μου. Όπως όλες οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, αγχώνομαι για το πόσο θα πονέσει όταν χτυπήσει, για το πότε θα πει ολοκληρωμένη πρόταση, για το αν θα είναι καλός μαθητής, αν θα με ακούει, αν θα με αγαπάει, αν θα κάνει όλα αυτά -τα απαγορευτικά για το παιδί μου- που έκανα εγώ, αν ..αν ..αν, όλα αυτά τα άγχη που έχει κάθε μάνα αυτού του κόσμου που αγαπάει τα παιδιά της.

Αλλά, ζω στιγμές που με γεμίζουν ικανοποίηση και ευτυχία, τις οποίες μπορούν να κατανοήσουν μόνο οι γονείς, γιατί το να φαντάζεσαι ότι θα γίνεις μαμά, απέχει χιλιόμετρα μακριά από τη στιγμή που γίνεσαι μαμά.

Ζω στιγμές που με πλημμυρίζουν από αγάπη ανεξάντλητη και αβίαστη –  και αυτά τα μοναδικά συναισθήματα τα βιώνω, από εκεί που δεν το περιμένω..

inst-dr

 

Μοιραστείτε το...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

About Ιακωβίνα Καπάλα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, σπούδασα στην Αγγλία, επέστρεψα στην πατρίδα, ζω μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, φίλους κ πολύ αγάπη. Μητέρα πλέον, ενός τρομερού δίχρονου, με full-time jobs, σύζυγος, φίλη, εγγονή, κόρη και αδερφή κάνω τα πάντα με τεράστια υπομονή κ μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση #κάποιαστιγμήθαγίνεικαιαυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *