Τι έμαθα ως Blogger

Και ξαφνικά, αρχίζω να λαμβάνω τα ετοιματζίδικα κρύα μηνύματα στο Linked in τα οποία με συγχαίρουν για την επέτειό μου.. “Ποια επέτειο” αναρωτήθηκα! Συμπλήρωνα 2 χρόνια ως Blogger στο Dadsrules.gr. Σπουδαία είδηση!

b-1-2015

Η αλήθεια είναι όμως ότι τον τελευταίο μήνα, λόγω δουλειάς, δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ‘άθλημα’. Και θα με ρωτήσεις: «Γιατί πριν δε δούλευες..?» Είναι μία φθηνή δικαιολογία κούρασης ή βαρεμάρας. Γιατί όπως λέω και στον Γιάννη δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω. Άρα μήπως δε θέλω? Μήπως κουράστηκα? Μήπως πλέον έκανα το κομμάτι μου και τέλος? Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά σε συνομιλία που είχα με τη Βιβή από το 4moms, αναρωτηθήκαμε -πιο πολύ εγώ- μήπως έχω κάνει το παιδί μου και την πατρότητά μου, reality. Μήπως κουράστηκα να γράφω για την προσωπική μου ζωή.. Αλλά αυτό δεν είναι μέρος του Blogging? Και αυτό δεν ήθελα να κάνω? Να μοιράζομαι με άλλους γονείς αυτές τις καθημερινές στιγμές χαράς με το γιο μου. Αυτές τις μοναδικές στιγμές πατρότητας.

Και όμως, μετά από δύο χρόνια ενεργού blogging και επηρεασμένος από τον Σφακιανάκη (του ηλεκτρονικού εγκλήματος), φοβάμαι ακόμα να δείξω την φάτσα του Γιάννη και τον έχω διαλύσει σε φωτογραφίες από πλάτη και προφίλ. Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα στο dadsrules? Η αλήθεια είναι ότι για να το κάνεις σωστά, πρέπει να είσαι από πάνω συνεχώς. Όπως και σε κάθε δουλειά, έτσι και εδώ πρέπει να το κυνηγάς και όχι να σε κυνηγάει. Πρέπει να είσαι proactive και ευρηματικός!

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, όμως εδώ και δύο χρόνια πέρασα πολύ ωραία διηγούμενος ιστορίες του Γιάννη και φυσικά μέσα αυτές έγινα λίγο καλύτερος πατέρας.

Ακολουθήστε το DadsRules στο Instagram:

inst-dr2

Comments

comments

About Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου Γιάννη, ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, το Φεβρουάριο του 2014 δημιούργησα αυτό το ημερολόγιο σκέψεων. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σε άλλους μπαμπάδες. Στο ενδιάμεσο ξανάγινα πατέρας, αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη, τη Χριστίνα-Ιφιγένεια και οι σκέψεις πολλαπλασιάστηκαν..

One Comment

  1. Pingback: DadsRules - Παιδική lifestyle εργασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *