Ποιοι είμαστε

Το dadsrules είναι μία εναλλακτική ιδέα από νέους μπαμπάδες (και όχι μόνο) η οποία φιλοδοξεί να παρέχει σε όλους μία διαφορετική – νεανική – ματιά στην πατρότητα! Μέσα από βιωματικά άρθρα των συντακτών αλλά και μέσω συνεργασιών με ελληνικά και διεθνή σχετικά sites η πληροφόρηση είναι αντικειμενική και αληθινή με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Όποιος από τους χρήστες του site επιθυμεί να συνεργαστεί με το dadsrules, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να γίνει μέλος της παρέας!

Το dadsrules είναι:

efremidisΚωνσταντίνος Εφραιμίδης

Τον Αύγουστο του 2013 απέκτησα τον γιό μου ο οποίος ως γνήσιο λιονταράκι μας κάνει ότι θέλει. Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα με όσους περισσότερους μπορώ, αποφασίσαμε με φίλους – Φεβρουάριος 2014 – να δημιουργήσουμε αυτό το blog. Έτσι για να λέμε αυτά που νιώθουμε σεi άλλους μπαμπάδες.

 

xanthisΒασίλης Ξάνθης

Μεγάλωσα στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας και ωρίμασα στο “μικρόκοσμο” της Αθήνας. Ως μεγάλος αδερφός διατηρώ την έννοια της “Οικογένειας” σε πρώτο πλάνο και πάντα κοιτάω δίπλα μου. Από εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα μεταξύ μας αλλά και με την πατρική μας πλευρά!

 

thimiouΆρτεμις Θύμιου

Είμαι κόρη του μπαμπά μου. Μερικές φορές μου τη δίνει που όπως λέει η μαμά με έχει κάνει «σαν τα μούτρα του» αλλά τις περισσότερες φορές είμαι χαρούμενη για αυτό. Γιατί ο μπαμπάς είναι μια άλλη ιστορία. Είναι πολλές ιστορίες βασικά και θα σου τις πω εδώ. Γιατί αυτό που μου αρέσει πιο πολύ να κάνω είναι να γράφω. Και κάπως έτσι βρέθηκα κι εδώ και στο tlife.gr.
margieΜάρτζη Ανυφαντάκη

Μαμά της Ιόλης! Όχι απο τις κλασσικές μαμάδες.. αλλά απο αυτές που δεν μαγειρεύουν! Τα απογεύματα μου είναι γεμάτα βόλτες και δραστηριότητες με την Ιόλη ενώ τα πρωινά αφιερώνομαι στο «άλλο μου παιδάκι» το www.teleioparty.gr

 

kapalaΙακωβίνα Καπάλα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, σπούδασα στην Αγγλία, επέστρεψα στην πατρίδα, ζω μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, φίλους κ πολύ αγάπη. Μητέρα πλέον, ενός τρομερού δίχρονου, με full-time jobs, σύζυγος, φίλη, εγγονή, κόρη και αδερφή κάνω τα πάντα με τεράστια υπομονή κ μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση #κάποιαστιγμήθαγίνεικαιαυτό.

 

bantanaΜαρίκα Μπαντανά

Βρίσκομαι εδώ σαν σύμβουλος ανάπτυξης και εξέλιξης των παιδιών, κυρίως σε θέματα λόγου και ομιλίας αφού ειδικεύομαι στη Λογοθεραπεία. Οπότε… μπαμπάδες.. ρωτήστε ελεύθερα ό,τι σας απασχολεί για τα πιτσιρίκια σας!

 

inst-dr

[team/]

Comments are closed